ISPARTA / MERKEZ - Şehit Güngör Dolunay İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Tüm Yurtta olduğu gibi okulumuzda da coşkuyla kutlandı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü
programı kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler yapıldı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın 103. kabul yıldönümü münasebetiyle okulumuzda hem kutlama programı hem de “İstiklal Marşı’nı ezbere okuma “ yarışması yapılmış olup dereceye giren öğrencilere madalyaları , belgeleri ve hediyeleri verilmiştir.

Şbt

Okulumuzda Sivil Savunma Tatbikatı yapıldı.

Şbt

Öğrencilerimize Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından psikososyal destek  semineri verildi.

TEKNOFEST Teknoloji Yarışma Duyurusu

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının birinci dönemini karneleri dağıtarak bitirdik. Tüm öğretmen , öğrenci ve velilere iyi tatiller diliyoruz.

Ock

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Erhan Baydur, Türkiye'de ilk 100'e girip "Öğretmenlerin Gözüyle Cumhuriyetin 100. Yılında Eğitim Sempozyumu'nda bildirisini sunan okulumuz İngilizce öğretmeni Selin TAŞTEKİN'i ve Okul Müdürümüz Meryem TAŞ'ı makamında ağırladı.

08­-14 Ocak 2024 Enerji Verimliliği Haftası

Ock

27 Aralık Çarşamba günü 13.30 da  İlk Yardım Merkezinden arkadaşlar tarafından  önce tüm velilere daha sonra tüm öğrencilere ilk yardım eğitimi verildi.

15 Temmuz Okul Gazetesi