ISPARTA / MERKEZ - Şehit Güngör Dolunay İlkokulu

Eyl

Sayın Bakanımız, Mesleki Çalışma Programı kapsamında 4 Eylül 2023 Pazartesi günü saat 10.00’da Eğitim Bilişim Ağı (EBA) platformu üzerinden öğretmenlerimize çevrimiçi hitapta bulunmuştur.

"Önümüzdeki yüzyılın ana gücü Türkiye ve Türk milleti olacak şekilde hep beraber üstümüze düşeni yapmak istiyoruz."

DİYALEKT İngilizce Dil Öğrenme Platformu Kullanıma Açıldı

Ara

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Selin TAŞTEKİN, İngilizce öğretimine yönelik web ve mobil uygulaması DİYALEKTAPP için içerik ve sistem geliştirme çalışmalarına katkıda bulunmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Ankara'ya üçüncü kez davet edilmiştir. Sayın Bakan Yardımcımız Sadri Şensoy ve Talim Terbiye Kurulu Başkanı Cihad Demirli #DİYALEKTAPP Ankara içerik çalıştayında mobil uygulamaya büyük ilgi göstermişlerdir. İngilizce alanına katkılarından dolayı öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

# DİYALEKTAPP

Haz

Okulumuz 4/B sınıfı öğrencimiz 24-25 Mayıs tarihleri arasında İl Gençlik vs Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Minikler 100 m serbest yüzme yarışmasında 3. Olmuştur. Tebrik eder başarılarının devamını dileriz

Haz

Yeşilay ın hayata geçirdiği " Beni Dinler misin "  bağımlılıklarla mücadele projesi kapsamında okulumuz  4/B sınıfı öğrencimiz Fatmanur Köse okulumuzu il genelinde temsil etmiş katılım  belgesi ve hediyesini almıştır.

May

Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı Türkçe ve Dil Eğitimi Araştırma ve Geliştirme Merkezi (TDE-ARGEM) tarafından yürütülen Yabancı Dil Eğitiminin Geliştirilmesi (YADEG) Projesi kapsamında 16-17-18 Mayıs 2022 tarihlerinde İstanbul'da "Dil Eğitiminde İyi Uygulamalar Konferansı: Eylem Araştırması" isimli ulusal konferansa İngilizce Öğretmenimiz N.Selin TAŞTEKİN, yürütmüş olduğu çalışmasıyla en iyi 60 uygulama sahiplerinden birisi olarak davet edildi ve başarılı bir şekilde çalışmasını meslektaşlarına ve diğer eğitim paydaşlarına sundu.

May

19-24 Nisan 2022 tarihleri arasında Sivas ilinde gerçekleştirilen Türkiye Minik Yıldızlar Karate Şampiyonası'nda okulumuz 4.sınıf öğrencisi Melih Tarık Naimoğlu Türkiye 3.sü olmuştur.

May

Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı Türkçe ve Dil Eğitimi Araştırma ve Geliştirme Merkezi (TDE-ARGEM) tarafından yürütülen Yabancı Dil Eğitiminin Geliştirilmesi (YADEG) Projesi kapsamında 16-17-18 Mayıs 2022 tarihlerinde İstanbul'da "Dil Eğitiminde İyi Uygulamalar Konferansı: Eylem Araştırması" isimli ulusal konferansa İngilizce Öğretmenimiz N.Selin TAŞTEKİN, yürütmüş olduğu çalışmasıyla en iyi 60 uygulama sahiplerinden birisi olarak davet edildi.

May

Okulumuz İngilizce Öğretmeni N.Selin Taştekin'in 4.sınıflarımızda öğrenim gören öğrencilerimizle yürüttüğü PeaceBuilders eTwinning Projesi kapsamında öğrencilerin yazıp resimlediği "THE SUPER PEACEBUILDER KIDS "adlı İngilizce kitap hem öğretici hem sürükleyici olması bakımından okul kütüphanemizde yerini almıştır.

BİR VARMIŞ HEP VARMIŞ  e-TWİNNİNG PROJESİ

Haz

İngilizce öğretmenimiz N. Selin Taştekin'in kuruculuğunu yaptığı medya okuryazarlığı temalı  DIGI-WISE KIDS eTwinning projesi tüm etkinlik ve aktivitelerini planları doğrultusunda tamamlayıp bitirdi.

May

DIGI-WISE KIDS proje öğrencileri siber zorbalığa karşı durmayı öğreniyor

May

DIGI-WISE KIDS proje öğrencileri medya dengesini kurmayı öğrendi